• delavi
  • delavi
  • delavi
  • delavi
  • delavi
  • delavi
We produce healthy, safe and high quality pork tailored to your needs

Nieuws

Duurzame groei is het centrale thema van Anuga 2023

11 oktober 2023

Dit jaar maakte Delavi deel uit van de grootste en belangrijkste handelsbeurs ter wereld gewijd aan de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, Anuga.

Anuga bevestigde zijn dominantie in de loop van vijf dagen en versterkte daarmee zijn status als het belangrijkste evenement in de branche. Onderstaande indrukwekkende statistieken onderstrepen de enorme deelname: Met een indrukwekkende opkomst van ongeveer 140.000 vakbezoekers uit 200 verschillende landen en bijna 7.900 exposanten uit 118 landen overtrof deze grote wereldbeurs alle verwachtingen. Daarbij moet worden opgemerkt dat 94 procent van de exposanten van buitenlandse afkomst was en dat er een ongekend aandeel van 80 procent internationale bezoekers was. Deze statistieken onderstrepen dat Anuga nog nooit zo internationaal is geweest, wat het aanhoudende succes als 's werelds grootste voedselbeurs versterkt.


Onder het hoofdthema 'Duurzame Groei' concentreerde de Anuga zich dit jaar vooral op de onderwerpen duurzaamheid en verantwoord gebruik van hulpbronnen. Van het optimaliseren van toeleveringsketens tot eerlijke voedselproductie, experts van over de hele wereld, waaronder onze buitenlandse handels- en verkoopvertegenwoordigers Guy Vandenberghe en Alexander Vandenberghe, presenteerden een indrukwekkend scala aan benaderingen, strategieën en producten. Dit benadrukte het duidelijke engagement van de industrie voor duurzame ontwikkeling en haar bereidheid om mondiale uitdagingen aan te pakken.