• delavi
  • delavi
  • delavi
  • delavi
  • delavi
  • delavi
We produce healthy, safe and high quality pork tailored to your needs

Vacatures

Operator vrachtwagenbelading

Functieoverzicht

 De functie van vrachtwagenlaadoperator is van cruciaal belang voor het efficiënt en nauwkeurig laden van vrachtwagens met verschillende goederen en materialen. De operator is verantwoordelijk voor het zorgvuldig organiseren en vastzetten van de lading in de vrachtwagen om de ruimte optimaal te benutten en de veiligheid en integriteit van de vervoerde items te behouden. Deze functie vereist fysiek uithoudingsvermogen, aandacht voor detail en het vermogen om in een snelle omgeving te werken.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

1. Laden en lossen: Veilig laden en lossen van goederen op vrachtwagens met behulp van geschikte apparatuur zoals vorkheftrucks, palletvijzels of handtrucks. Volg de vastgestelde protocollen voor het omgaan met verschillende soorten vracht, waarbij schade of verlies wordt voorkomen.

2. Vracht organiseren: Efficiënt rangschikken en stapelen van items in de truck, rekening houdend met gewichtsverdeling, breekbaarheid en specifieke laadinstructies. Zet de lading vast met riemen, touwen of andere bevestigingsmechanismen om verschuiven tijdens het transport te voorkomen.

3. Kwaliteitscontrole: Voer visuele inspecties uit om ervoor te zorgen dat de lading goed verpakt, gelabeld en beschermd is. Identificeer en rapporteer beschadigde, ontbrekende of onjuiste items aan de supervisor of het juiste personeel.

4. Documentatie en registratie: Nauwkeurige administratie bijhouden van geladen goederen, met vermelding van hoeveelheden, gewichten en andere relevante details zoals vereist. Vul het nodige papierwerk in, zoals vrachtbrieven of laadmanifesten, om de juiste documentatie voor elke zending te garanderen.

5. Veiligheid en naleving: Houd je aan alle veiligheidsvoorschriften, waaronder het juiste gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) en de veilige bediening van apparatuur. Voldoe aan het beleid en de procedures van het bedrijf met betrekking tot laadwerkzaamheden en zorg ervoor dat de relevante industrienormen worden nageleefd.

6. Team samenwerking: Samenwerken met magazijnpersoneel, supervisors en chauffeurs om laadschema's te coördineren en speciale behandelingsinstructies of -vereisten door te geven. Assisteren bij het oplossen van problemen of afwijkingen met betrekking tot het laden.

7. Onderhoud van apparatuur: Voer routine-onderhoudscontroles uit op laadapparatuur om ervoor te zorgen dat deze goed functioneert en meld storingen of schade voor tijdige reparaties. Houd het werkgebied schoon en georganiseerd, zodat er veilig en efficiënt kan worden gewerkt.

Kwalificaties en vaardigheden:

- Middelbare schooldiploma of gelijkwaardig.

- Aantoonbare ervaring met het laden en lossen van vrachtwagens of soortgelijke fysieke arbeidstaken.

- Kennis van de juiste laadtechnieken, methoden om lading vast te zetten en principes van gewichtsverdeling.

- Bekendheid met het bedienen van apparatuur zoals vorkheftrucks, pallethefwagens en handtrucks.

- Lichamelijke conditie en het vermogen om zware voorwerpen te tillen, te bukken, te bukken en langere tijd te staan.

- Sterke aandacht voor detail en nauwkeurigheid bij het verwerken van vracht en het bijhouden van gegevens.

- Uitstekende vaardigheden op het gebied van organisatie en tijdbeheer om taken effectief te prioriteren.

- Basis computervaardigheden voor gegevensinvoer en documentatie.

- Kennis van veiligheidsvoorschriften en streven naar een veilige werkomgeving.

De Truck Loading Operator speelt een cruciale rol bij het garanderen dat goederen efficiënt en veilig worden geladen voor transport en draagt zo bij aan een soepele werking van logistieke en supply chain-processen. Hun toewijding, aandacht voor detail en inzet voor veiligheid zijn essentieel voor het behoud van de integriteit van de lading en het voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Aanbod

Werkzekerheid, een toffe job in een familiale onderneming.

Aangename en dynamische werksfeer. Uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief, een aantrekkelijk salaris, interne begeleiding en opleiding bij de opstart.

 

Solliciteer voor deze vacature